Συνεχής ψήσιμο και μαγείρεμα προϊόντων σε οριζόντια τοποθετημένο καζάνι ψησίματος, του οποίου το θερμαινόμενο εσωτερικό τοίχωμα χρησιμεύει ως επιφάνεια ψησίματος που διατηρείται στη επιλεγμένη θερμοκρασία ψησίματος.
Βοηθάμε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη HoReCa σε μικρές λεπτομέρειες
Η συνολική επιτυχία ενός εστιατορίου συνίσταται στις μικρότερες λεπτομέρειες. Η πρωτότυπη σερβίρισμα και παρουσίαση θα κάνουν ακόμη και το πιο απλό πιάτο μοναδικό, ένας χαρισματικός και στυλάτος σερβιτόρος θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης, και ο σεφ σίγουρα θα μαγειρέψει το επόμενο γαστρονομικό του αριστούργημα στην επαγγελματικά και αισθητικά εξοπλισμένη κουζίνα του.
Η ZOKKO παράγει και προμηθεύει ολοκληρωμένες λύσεις για τον εξοπλισμό εστιατορίων, καφέ, μπαρ, ξενοδοχείων, catering, δηλαδή
• διακόσμηση του χώρου εργασίας του σεφ με φυσικά ξύλινα αντικείμενα
• επαγγελματικές ξύλινες επιφάνειες κοπής
• πιατέλες και δίσκους σε διάφορα σχέδια
• δίσκους σερβιτόρων, σχετιζόμενα προϊόντα για σερβίρισμα και πληρωμή πελατών
Ανάπτυξη σχεδίου ή έτοιμες σειρές λύσεων, ποικιλία υλικών σύμφωνα με τον προϋπολογισμό, πλήρης συμβουλευτική υποστήριξη κατά την υλοποίηση του έργου, εξαιρετική κατασκευή, υψηλής ποιότητας εγκατάσταση
Καλώς ήρθατε!
vl@zokko-eu.com
Με τον μοναδικό συνδυασμό τιτανίου και ανοξείδωτου χάλυβα, αυτό το μαχαίρι σεφ είναι εξαιρετικά κοφτερό και ανθεκτικό, ενώ είναι και υπερβολικά ελαφρύ.
- Το σετ περιλαμβάνει
- Μαχαίρι σεφ
- Μαχαίρι Santoku
- Μαχαίρι Nakiri
- Μαχαίρι λαχανικών
Συσκευές μέτρησης θερμοκρασίας για κρέας, τρόφιμα και λιχουδιές | Μονάδα 63
Πλήρης ανοξείδωτος χάλυβας, εύρος εμφάνισης -10 έως +110°C
Διάμετρος 63 mm, μήκος αισθητήρα 160 mm
Προσφέρουμε ιταλικό ελαιόλαδο σε διάφορα επίπεδα ποιότητας και σε μεταβλητές μονάδες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη: από 500 ml έως 1000 Lt IBC δοχεία.
Θέρμανση με ατμό υψηλής πίεσης έως 5 bar
Πνευματική ενεργοποίηση του καλαθιού
Διάτρηση καλαθιού προσαρμοσμένη στα προϊόντα
Ρυθμιστής θερμοκρασίας και χρονοδιακόπτης μαγειρέματος
κοιλός κυλινδρικός τύπος λέβητα
efficient κανάλι-σχήμα θέρμανσης σύστημα
θέρμανση με ατμό έως 10 bar
οριζόντιος αναδευτήρας με ξύστρες τοίχου από Teflon
εκκένωση σε 200-λίτρων Ευρωπαϊκό πρότυπο δοχείο
Αυτή η γραμμή βασίζεται στην αποδεδειγμένη τεχνολογία των συνεχών συστημάτων μαγειρέματος και ψύξης τύπου KODUKO / KODUKÜ. Στο σύστημα, μαγειρεύονται ρύζι και προϊόντα ζυμαρικών, καθώς και λαχανικά που βλανσάρονται.
Το Germanicum Arminius είναι το αποτέλεσμα εκατοντάδων ωρών βελτίωσης των τεχνικών σφυρηλάτησης του Δαμασκηνού, βελτίωσης των τεχνολογιών παραγωγής και σχεδιαστικών βελτιώσεων σε όλα τα επίπεδα.
Έχουμε επανασχεδιάσει πλήρως την προστασία των δακτύλων και την άκρη του μαχαιριού, προκειμένου να μειώσουμε την απόσταση μεταξύ λαβής και λεπίδας. Αυτό το σημαντικά πιο συμπαγές σχέδιο οδηγεί σε υψηλότερο βαθμό ελέγχου της λεπίδας.